![]() |
|
Abs lambası ardından stop lambası yandı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Otomatik 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2020 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Otomatik 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2020 Saat 23:48 |
Merhaba arkadaşlar benim 307 2006 model otomotik vites aracım var. Bügün araba ile 150 km yol yaptıntan sonra park edeğim alana 3 metre kala arabanın Abs lambası yandı söndü sonra arabanın stop lambası yandı ve emliyet kemeri takmadığım zaman çıkan ses gibi uyarı vermeye başladı arabayı istop ettim ondan sonra arabayı çalıştırmaya çalıştığımda araba tık tık tık edip marş almamaya başladı. Bunu saatte bir 4 defa denedim araba marş almıyor. Aküden mi kaynaklı bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum ama arabanın farları elektrik alıyor müzik çalışıyor. Arabayı boşa aldım biraz yerini değiştirdim tekrar denedim yine marş almıyor ve kontağı 2. Kademede beklettiğimde abs lambası yanmıuor stop ışığıda yanmadı bir defa oldu arabayı durdurdum birdaha çalıştıramadım. Ne yağacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İlgiliniz için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen Otomatik 307 - 08 Mart 2020 Saat 23:50 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Akü - şarj dinamosu ve marş motoru bunlardan biridir. Aküyü kontrol ettikten sonra diğerlerine bakılabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |