![]() |
|
307 kontak tık ediyo basmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Arjen07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2020 Saat 15:56 |
Arkadaşlar öncelikle
peugeot 307 alalı 4 ay oldu benm sıkıntım şu tam olrak mesala yaklaşık 3-4 kilometre geziyorum araçla kontağı kapatığım aracı tekrar çalıştırmak istediğimde araç tık diye bi ses geliyor kontak basmıyor araya 2-3 saat girdikten sonra basıyorum çalışıyo ve bunu sürekli yapıyor önce aküdendir diye düşündüm ama farlar herşey gayet iyi çalışıyo bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada sitede yeniyim yanlış bişey yaptıysam kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marş dinomosuna baktir birde krank sensorune baktir ama marş dinomosuna benziyor senin sorunun
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen marş motoru bencede
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Marş motorunun dislisiyle volant dislisi birbirine gecmiyor .bu yuzden tikliyor marş dislisine orik acilsa veya değişse sikintisi cozulur . Marş yaparken tiklarsa aracinizi. Herhangi bir Vitese takin ve ileri geri. Hareket ettirin volant dislisinin acisini degistirin ondan sonra tekrat maraş a basin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Arjen07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2020 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginiz için teşekürler arkdaşlar baktıracam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |