![]() |
|
Hem orjinal hem farklı bir teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BurakGms35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGms35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2020 Saat 01:37 |
arkadaşlar aracıma pioneer teyp taktırdım, şuan ekrandaki ayarları ayarlayamıyorum.
Ve sorum bu konuyla alakalı. Pioneer teyp normal teyp yerinde, orjinal teybi de ekran ayarlarını yapmak için bağlayıp torpidoya koymak istiyorum. Ses sistemini bağlattığım yer böyle bir imkan olmadığını söyledi. Bu şekilde bir sistem yapan arkadaşlar var mı ? Yada farklı bir yolu var mıdır bu ayarlar için. Bu arada aracım 2007 model makyajlı kasa 1.6 HDİ 92Hp
Düzenleyen BurakGms35 - 03 Mart 2020 Saat 01:38 |
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum yaparsın bende aynı şekilde yaptım.Koltuk altındaki çekmeceye koydum.numaranı bırak şema atarım sana
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
BurakGms35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BurakGms35
![]() ![]() ![]() ![]() |
forumda yeniyim özel mesaj nasıl atabilirim ?
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 207 aracımda orjinal teybi sökmedim onun altındaki boşluğa sony teyp taktırdım. Aracın ayarlarını orjinal teypten ses sistemimi de sonyden kontrol ediyorum. radyo da orjinal teybe bağlı. onların hoparlörü de ses sisteminden ayrı çalışıyor
Düzenleyen AydinBeyol - 05 Mart 2020 Saat 11:28 |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |