![]() |
|
Usb aux yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Türk Beyi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Türk Beyi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2020 Saat 16:29 |
Arkadaşlar merhaba. 2012 1.4hdi active paket aracım var usb aux bağlantısı yapmak istiyorum en sağlıklı ve düzgün olan yöntem nedir bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
|
|
![]() |
|
yldrmcbb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aux bağlantısı torpidonun içinde oluyor. açık değilse teypten açtırman gerekebilir.
Ek olarak usb ile bağlanmak istersen farklı bir teyp alman gerekebilir. |
|
![]() |
|
Türk Beyi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Türk Beyi
![]() ![]() ![]() ![]() |
n11.com'dan Oto Teyp Çevirici Oto Teyp Dönüştürücü AUX - SD - USB - Bluetoo seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/oto-teyp-cevirici-oto-teyp-donusturucu-aux-sd-usb-bluetoo-P169606344 Bu ürünü taktırabilir miyim |
|
![]() |
|
yldrmcbb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taktırabilirsin. Youtube'da videoları mevcut. incelemende fayda var.
|
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Çok daha düşük maliyetli bir yolu var aslında. Ben de eski 307 aracımda yaptım ses kalitesi çok iyi oluyor. Orijinal teybinizin arkasında aux girişi çekebileceğiniz 2 pin girişi bunuyor. bunlara stereo aux kablosunun uçlarına tekli pin soketi ile bağlantı yaparak orijinal teybinizden müzikçalar veya telefonunuza bağlantı yapmanız mümkün. Tabiki bu aux bağlantısını aktifleştirmek için servisten araç bilgisayara (PP2000) bağlanıp açtırmanız gerekecek. Bu çalışmayla ilgili internetten ''peugeot ... aux girişi yapmak'' yazıp aratarak görselli bilgiler bulabilirsiniz. Bizim forumda da bu konu görsel anlatımlı vardı ama görselleri artık ulaşılamadığı için link atamıyorum. Dediğim gibi siz bu şekilde bir araştırın.
|
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Türk Beyi
Teşekkürler bunu bi araştırayım.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |