![]() |
|
Yardimmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2020 Saat 11:43 |
uzun süre temizleyici gibi ürünleri kullanılmayınca yada kaliteli yakıt almayınca sonra kullanırsanız bu tip sorunlarla kaşılaşabilirsiniz. sebebi yakıt sistemindeki tortular vs. mazot filtresini ve enjektörleri boşmuş olabilir. tahmini masraf 150 tl ile 1500 tl arasında olacaktır. öncelikle aracınızın yakıt filtresini değiştirin. sonra enjektör değerlerine vs. baktırın.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
FatihBall ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot filtresi kontrol edilmeli aracın enjektörlerinin kenarları ıslakmı ?
|
|
![]() |
|
Hoholis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2019 Konum: Anlamadom Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrblar kolay gelsin herkese. Benim peugeot 307 aracım var mazot deposu yarım depodan az aşağıdatken depya enjektör temizleyici attım aracı biraz devirli kullandım fakat durmaya yakın araç traktör gibi çalışmaya başladı. Şimdi sizlere sorum şuki şu anda araç boştayken ses yok ama gaza basınca veya araç yürüğünde gazla paralel olarak artan veya azalan Bi tık tık tık ses yapıyor. Bi usta baktı araca motor yatak sardı dedi aracı yerinden oynatma dedi Bi usta enjortör dedi napacağımı sasırdım. Arabada ne arıza ışığı yaktı nede gidişinde sıkıntı var anlamadım gitti. Yardımcı olursanız sevinirim.şu anda geç çalışma ve beyaz duman atma gibi olaylar başladı...
Düzenleyen Hoholis - 23 Şubat 2020 Saat 23:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |