![]() |
|
Önemli buna dikkat edilmeli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eguneri ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2020 Saat 20:32 |
C4 1.6 vti araç sahibiyim aynı motor olduğundan forumda çok konu okuyorum. Malesef gördümki açılan konuların yüzde 80inde çözüme kavuşmadan konu sonlanmış. Arızasını gideren arkadaş nasıl giderdiğini falan yazma geteğini duymamış. Bu forumun amacı yardımlaşma sağlamaktır. Adminlerden ricam herhangi bir arıza konusu açıp sorunu çözümleyen arkadaşların bilgi vermesi gerektiğini hatırlatması. Bir çok arkadaş o anki sorununu çözmüşki bir kaç ay sonra başka bir arıza hakkında konu açmış.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef ben zamanın çok uyarı yaptım hocam bu konu hakkında ama işte yapacak birşey yok malesef geri dönüş olmuyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Maalesef insanımız böyle. Kendi işi bitti mi tamam.
|
|
![]() |
|
serdarcan34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: İstanbul-Ataşeh Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdarcan34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet bu konudan dolayı üye oldum
sorunu var çözmek istiyor çözüm sunuluyor yardımcı olmak isteyenler Var Ama sorunu çözüldüğünü dönüş yapmış olsa Yarın o sorunu yaşayan başka bir kişi bunu okuyup faydalanır İşinizi gördümü bir başkasıda görsün en azından |
|
![]() |
|
Haves ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
merhabalar bende peugeot 307 var aracı alalı 1 hafta oldu .
Otomatik vites şuan yolda kaldım vites p de duruyor şaştım kaldım. Lütfen yardım edin.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fren müşürüne baktın mı? siviç arızalanmış olmasın otomatik araçlarda müşür arızalanınca P den cıkmıyor diye anımsıyorum
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Haves ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2020 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Merhaba çekici çağırdım sanayiye götürdüler. Bugün pazar olduğundan yarın bakılcak. ilginiz için teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
geçmiş olsun hemen şanzuman inecek vs. derler muhtemelen. arkdaşımızın dediği gibi fren müşürünü kontrol ettirin. orjinal arıza tespit cihazı ile aracın hata kodlarına baktırın lütfen. üniversal cihazlar yeterli olmuyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |