![]() |
|
307 sinyal kolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ugur9tezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2019 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugur9tezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2020 Saat 12:56 |
2002 model 307 aracımın klasik hemen hemen herkeste olan sinyal kolu problemi oluyor. Bazen selektör yaparken uzunlar takılı kalıyor bazen de airbag hatası veriyor. Aracı kapatıp direksiyonu aşağı yukarı yapınca düzeliyor
![]() |
|
![]() |
|
74emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2018 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle sıfır ürün alma yine aynısı olacak. Ayni problemi bende yaşadım ankara şaşmaz da çıkmacı parçacidan ikinci el taktım şuan sıkıntı yok.Sana tavsiyem orjinal ikinci el çıkma bul
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
Formda arkadasin biri irandan sifir parca getiriyor ona siparis verebilirsin
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
FatihBall ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FatihBall
![]() ![]() ![]() ![]() |
😂😂 nedir bu insanların pejodan çektiği sinyal kolu platinleri erimiş hocam kol değişirse sorun ortadan kalkar takım olarak almanızı öneririm com2000 olması lazım valeo
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 206 da kendim değiştirmiştim. Yada parçayı alırsanız iyi bir Elektrikçi yarım saatte halleder.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |