![]() |
|
Bilgi ekranı değişimi teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2020 Saat 18:07 |
merhaba herkese,
Peugeot 206 aracımızın tek satır ekranını 3 satır ile değiştirdik, ekranda yol bilgisayarı verileri gözüküyor ama üzerindeki orjinal teyp açılmadı ama tekrar tek satırı takınca teyp açılıyor, normal çalışıyor. Teyp vdo rd3-01 Teyp clarion değil ondan dolayı mı 3 satır ekranı desteklemedi. Nasıl çözebiliriz bu durumu teşekkürler.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede teyp ile alakalı olabilir kardeşim senin araç 2004 modeldi deilmi
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Bnm xs için 2satır ekranı bozuk bn de 3 satır ya da 2 satır arıyorum çıkmacılarda yok bulamadım sen nasıl temin ettin bnada yardımcı olur musun?
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
Kardeşim bna bi ekran bulalım yardımcı olsan çok sevinirim, Kodu:9625097880 2001 model xs 2 satır ekran
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
ekranın nesi bozuk , özelden numara gönderirseniz , bakarız ekran tamirlik durumu varsa tamir ederim.
Arac 2006 feline sonerkyl , bi clarion teyp arıyorum bulursam teyp değiştirip deneyecem bi
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Fransada üretimi durmuş 2.el temiz arıyorum
|
|
![]() |
|
pp200 e bağladım arabayı
Hata kodu olarak teyp ve ekran haberleşme hatası veriyor , tek satır da vermiyor 3 satır da veriyor bu hatayı , kablolarda kesme filan yok orjinal soketleri bi türlü çözemedik sorunu
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |