![]() |
|
Su eksiltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ferhat5834 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2020 Saat 19:39 |
herkese merhaba. Aracım sürekli su eksiliyor. Şimdi şöyleki su eksiliyor diye tamirciye gittim marşın alt tapasından kaçırıyor dedi yaptırdım ertesi gün yine eksiltti. Bide şöyle bişey var yedek depoya bakıyorum su hiç yok mesela suyu koyuyorum motor soğukken sonra yola çıkıyorum biraz yol yaptıktan sonra yine bakıyorum yedek depoya. Depo ağzına kadar dolmuş oluyor ve hatta bazende okadar doluyoki kapaktan fazla suyu sızdırıyor. Bazıları conta yakmış falan dedi ama arabada yağ eksiltme beyaz duman veya çekişten düşme hiç söz konusu olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum
|
|
![]() |
|
Kemal2344 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2020 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kemal2344
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim hiç kimseye paranı kaptırma aynı sorunda bende vardı senin termostat gitmiş benimde öyleydi baktık termostat alt tırnaktan gitmiş kendini kapatmıyor ondan eksiltiyor kapatmıyor 400 liran gider ama kesin düzelir
|
|
![]() |
|
Ferhat5834 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
hay Allah razı olsun senden ya istediğim cevap buydu işte vallahi sağolasın yarın hemen termostata bakıcam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
400 lira demişsin ama şimdi baktım termostat fiyatları 90 100 lira bişey
|
|
![]() |
|
Nurettin46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2019 Konum: K. Maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nurettin46
Kardeşim ne alaka termostat olsa araç ya hararet yapar yada hiç ısınmaz daha geçen ben değiştirdim açık konumda bozulmuş idi ısınmıyordu hiç fakat su eksiltme bendede vardı malesef daha devam ediyor bende umutlandım ilk önce termostat biraz deforme idi çıkarttınca aha dedim suda kesin bundan kaçıyordur diye ama malesef başka yerden sanrım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
haydaa ortalık karıştı. Neyse bugün tamirciye gidicem kontrol ettiricem bakalım ne olacak
|
|
![]() |
|
Kemal2344 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2020 Konum: Elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kemal2344
kardeşim termostat depodaki suyu durmadan devir daim yapıyor bende aynı sorun vardı termostatın o altında yay var tırnaklı fazla ısınmadan kırılıyor uzun yıllar kullanımda ben orijinal istetdim 250 TL 150 de servise verdim değişti ne su eksiltmesi nede artık motorda su eksiltmesi oluyor araç düzeldi şuan benim araba mala bağladı LPG taktıktan sonra araç benzinde stop ediyor devir durmadan geziyor ronaltıda stop ediyor bana yardım edin allah aşkına arabayı artık yakacam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
devir sürekli geziyor demişsin. Boğaz kelebeğini temizleyip adaptasyon yapmayı denesene bi reis beşki düzelir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
bu arada benim su eksiltme hala devam ediyor. Motor ısınınca yedek depo taşıyor suyu kapaktan sızdırığ eksiltiyor ne yapacağımı şaşırdım ya
|
|
![]() |
|
74emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2018 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
0537 877 22 73 saat 10 gibi ararsan sana başımdan geçen aynı sorunu ve çözümü detaylı bi şekilde anlatırım hocam.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
tamamdır reis numaranı kaydettim mesaj atıcam müsait olduğunda konuşuruz
|
|
![]() |
|
babamert26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2020 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı babamert26
hocam aynı sorun 1 yıldır benim araçtada devam ediyor, çözümü bulan yazabilir mi acaba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
ben yedek su deposundan ve kapağından şüpe ediyorum. Haftaya değişicem ikisinide. Çünkü kapal gevşek kalıyo gerneşmeden dolayı suyu kapaktan taşırıyo
|
|
![]() |
|
babamert26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2020 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı babamert26
ferhat hocam numaranızı yazabilirmisiniz sizinle iletişime geçmek istiyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ferhat5834
çözümü merak edenler için. Bütün uğraşlarım boşunaymış yedek depoyu değiştirdim düzeldi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |