![]() |
|
V kayışı sorunu.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sofokless ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2020 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sofokless
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2020 Saat 02:13 |
Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar benim v kayışıyla sorunum var. V kayışı ve gergi bilyasını(ses yaptığı için...) yeni değiştirdim. 2 gün sonra yeni taktırdığım v kayışı Ankara'dan, İstanbul'a dönerken koptu. Kopunca yeni taktırdım. Fakat Ankara'dan döndükten sonra tekrar cik cik diye ses yapmaya başladı ve bir saat önce yine koptu. Bu iki kopma olayı yeni kayış takıldıktan tahmini 600km sonra oldu. Neden surekli kayiş kopartiyor? Delirtti beni yemin ederim. Ilk kayışı taktırdığım usta anlamadi nedenini... bi yardım lutfen. Uykum kaçtı.
|
|
![]() |
|
yavuzhkaya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2020 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuzhkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
üstat sadece gergi bilyası değil aynı zamanda klima kompresörü şarj dinamosu ve direksiyon pompası da bağlı kasnaklara iyi bakın ya bilya dağıtmıştır yada kasnaklarda yamulma olabilir.
Daha önce benimde başıma geldi 206 1.4HDi aracım var direksiyon pompasının kasnağını değiştirince sorun düzeldi.
|
|
![]() |
|
Sofokless ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2020 Konum: Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sofokless
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasnaklara baktirmistim ilk kopmada. Birsey gorunmuyo dediler o zaman. Birazdan gidicem arabayi alıcam. Oto sanayiye gitcez bakalim. Bitane usta var dediler. Isinin piri dediler. Ona gostereyim bakalim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. arkadaşımızın dediği gibi kasanaklarda çapak vs. varsa yada rulmanlarında dağılma varsa yalpalanır buda kayışın kopmasına neden olur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |