![]() |
|
207 Alacağım Yardım Talebi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Türk Beyi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Türk Beyi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2020 Saat 12:15 |
Arkadaşlar merhaba. 207 almayı düşünüyorum. Bana yardımcı olacak şekilde araç alırken dikkat edilmesi gereken, yerler parçalar boya yada değişen durumu 1.4 mü 1.6 mı gibi seçenekleri göz önünde bulundurarak cevaplar mısınız. Bütçem 40-60bin tl arası alım için uygun fiyat nedir. Alırsam ilk aracım olacak yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. 60 tl kadar çıkıyorsanız hocam 308 bakın derim. eğer 207 ısrarınız varsa 2010 üzeri makyajlı kasalara bakabilirsiniz. sanırım dizel alacaksınız. 1.4 hdi gayet iyi sizi üzmez ama daha çok performans istiyorsanız 1.6 hdi bakabilirsiniz. özellikle 2008 modellere dikkat edin bir çoğunda gögüs kabarması sıkıntısı var. araç antifriz olamsına dikkat edin. dip gazda duman atma vs. varmı bakın. araçla çok oynanmamasına dikkat edin. elektrik aksamı ile. diğişen olabilir sonuçta bir çoğu 10 yışana gelmiş bir kaç parça boya vs. olacaktır illa. önemli olan aracın temiz olması. araçla kesinlikle 5 - 10 dk tur atın. garip bir ses araçta çekme vs. varmı diye. motora dikkat edin compitest motor sonuçları çok doğru deildir. motor durumunu öğrenmek için kompresyon testi yaptırın. şase ve direklere iyi baktırın hocam kapı contalarını vs. söküp kontrol edin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Türk Beyi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2020 Konum: Batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Türk Beyi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler dikkat edeceğim dediğiniz şeylere. 308 bakmadım hiç. 207lerin görünüşünü filan beğendiğim için bakıp araştırıyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rica ederim aynı paralara b segmenti yerine c segmenti bir araç daha mantıklı benim gözümde, tabi iş kişisel tarcih meselesi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Türk Beyi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Açıkçası piyasa yada araç bilgim yok. 207 308 harici ne alabilirim en azından 1 2 yıl binebileceğim ve sorun yaşamayacağım?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |