![]() |
|
Aracımdaki sorunlar ve yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonstiq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2020 Konum: İzmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Şubat 2020 Saat 22:14 |
Merhaba 2000 model roland garloss sabiyim.
Aracımda şu sorunlar var: 1) Sol arka kapı kilidi bazen temassızlık yapıyor ve merkezi kilit çalışmıyor. Kilidin tamiri mümkün değil mi? Yenisini alacaksın 500 lira civarı ya da sensörü devre dışı bırakacağız dediler 2) Aracım bazen içine su alıyor. 1 hafta yattı. Sonra 4 aya basma yerinde de su birikmişti. Kapı içlerinden sızıyor sanki. Tavan, konsol kuru ama ön büyük cam içi de ıslaktı. 3) Bagaj kapağı tangırtı yapıyor giderken. Kilit menteşesini ileri geri taşıdım sonuç değişmedi 4) cam tavan çatlak. Çıkma ya da yeni bulamadım. Bir engel değil ama olsun. Kocaeli / adapazarında bir yer var mı önereceğiniz. Sapancadayım
Düzenleyen sonstiq - 02 Şubat 2020 Saat 22:24 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle aramıza hoşgeldin.
1-benim tavsiyem kilite giden soketleri ve kabloları bir kontrol etmek kablo içlerinde kırıklık vs. varsa bu sorunla kaşılaşabilirsin. kilit tamiri yapan yerler var onlarda pek ucuz deil malesef. çıkma bakılabilir. 2-bunun sebebi ya kapı fitilleri yada kapı döşemesi içinde bir yalıtım o yıprandıysa yada yırtışdıysa ondan kaynaklıdır. 3-bağaj kapağı takozları yoktur. 4-çıkma çok zor özellikle büyük şehirlerdeki çıkmacıları aramak lazım. bazen denk gelebiliyor. ama iyice yayılmasın dersen cam flimi kaplatılabilir. malesef o bölgede tanıdıgım bir usta yok. ankarada olsaydınız yardımcı olabilirdim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |