![]() |
|
Anormal arıza - arıza kaydı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2020 Saat 21:13 |
Aracıma hız sabitleme bağlamak istedim ve farklı tuhaf arızalar görmeye başladım. Bilgisayarla motor beynine bağlandığımda şu hataları alıyorum ;
—Dikkat : üzerine monte edilmiş ECU 206 ME744 N6A NFU Sonra enter ile giriş yapıyorum şu hata geliyor; —ECU uyumsuz(motor,sistem veya araç uyumsuzluğu) uygun ecu takın. Beyin bu yanlış tahsisine rajmen, diyagnostije devam etmek istermisin Bende F3 yapıp bağlanıyorum motor Arıza kaydını okutuyorum ; — P0655 - satış sonrasında referanslanmamış arıza. Nedeni ne olabilir???
Düzenleyen samet2461 - 18 Ocak 2020 Saat 21:14 |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normalde bu hata kodu için motor sıcak uyarı lambası vs diyor. Acaba senin bağlantı programında sorun olabilir mi.?
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 cihaz ve 2 makinede denedik. Biri diagbox , diğeri peugeot planet office programıydı. İkisindede aynı yazıyordu. ECU uyumlu değil hatası bir tuhaf geldi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
şu arızalar neden olabilir öğrensem çözüme olaşsam yeter
Motor beynine bağlanırken şu hataları alıyorum
—Dikkat : üzerine monte edilmiş ECU 206 ME744 N6A NFU Sonra enter ile giriş yapıyorum şu hata geliyor; —ECU uyumsuz(motor,sistem veya araç uyumsuzluğu) uygun ecu takın. Beyin bu yanlış tahsisine rajmen, diyagnostije devam etmek istermisin |
|
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
fren kablolarına baktınızmı hocam 4 adet kablo gelmesi lazım ama 2005 öncesi 307 lerde malesef sıkıntı olabiliyor motor ecu destelemiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Fren müşürü 4 lü kablo geliyor. Ecu içindede açtık bsi dende açtık.
|
|
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
Daha önce ecu arıza verdiyse çıkma parça ile değiştirilmiş olabilir. O yüzden bu uyarıyı veriyor olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |