![]() |
|
Yeni halojen far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2020 Saat 14:44 |
Merhabalar.
Aracımda normal halojen standart ampüllerden var. Sol ön kısa farın ampülü dün bozuldu. Bugün yenisini alacağım. Ancak beyaz parlak renkte olanlardan taktırmayı düşünüyorum. Sanırım neon deniliyor. Tam ismi nedir onların ya da özellikleri? Sakıncası olur mu?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar ben tavsiye etmem hocam özellikle yağmurlu - sisli ve karlı havalarda yol hiç aydınlatmıyor malesef. yazın karanlıkta güzel aydınlatma dışında ve görüntü dışında bir faydası yok acıkcası benim düşüncem orjinal sarı tip ampullerde. yine de sizin dediğiniz sistemler xenon tip eskide kaldı artık led ampuller var hocam kablo vs. kesilmesine gerek kalmadan takılıyor araca.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |