![]() |
|
2007 Berlingoya 3 satır ekran uyarmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerimbayici ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerimbayici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2020 Saat 11:29 |
Selamun Aleykum arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve bundan sonra burada sık sık aktif olacam inşÂllah. Benim 2007 kasa model eski1.6 HDI Berlingo aracım var. Ortadaki 2 satırlı bilgi ekranı Pixel kaybına uğramış ve bunu 3 satırlı ekran ile değiştirmek ve Ekran kumanda kolunu aktif etmek istiyorum. Aynı zamanda göstergeler için renk değişimi yapmak ve göstergeleri beyaza çevirmek istiyorum. Aracı alalı 1 hafta oldu ve oldukça da memnunum. Peugeotu olan bir arkadaşımın önerisi üzerine sayfaya geldim. Bilindiği gibi Partner ve Berlingolar birebir aynı araçlar. Aradaki tek fark markaları. O yüzden beni de aranıza kabul edin :)
Teşekkür ederim şimdiden.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleyküm selam. aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun aramıza kabul ederiz hocam ne demek öyle ayrı gayrı olmaz kardeş firma zaten
![]() |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
kerimbayici ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kerimbayici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşbulduk bu sıcak karşılama için Teşekkür ederim. Avrupa akasında yaşadığım ve interneti aktif olarak kullandığım için 3 satır ekran bulma konusunda sıkıntı yaşamam.Pin girişlerini kontrol edip ona göre 307 ekranı da sipariş verebilirim. Com2000 düğmesini aktif edecem. Yanlız sinyal kolu üzerinde de kapalı bir düğme fark ettim. O tuşun fonksiyonu nedir bilgi sahibi olmak isterim.i
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
merhabalar. Hoşgeldin aramıza. Aracında hayırlı olsun. Sinyal kolu ucundaki düğme gibi olan şey, far sensörü tuşu. Senin araçta aktif olmayabilir.ayrıca 3 satır ekran bulursan bana da bilgi verirmisin. Bnde düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
rica ederim. arkadaşımızın dediği otomatik far yağmur sensörü için o. yol bilgiyarı için silecek kolunun ucundaki çalışması lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |