![]() |
|
206 yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertugerol26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2020 Saat 20:15 |
anladım hocam yarın bi deneyip bilgi vereceğim size
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Taktırdığım yere gittim. Regülatör çıkış hortumunu söktürler. Aracı çalıştırdım. Sonra stop ettirdik. Stop etmemize rağmen regülatör gaz vermeye devam ediyordu. Dedektörle baktılar. Zaten atikerde kronikmiş. Lpg bitmesine gerek yok. Tank üzerindeki vanadan kapat. Sarı renkli yuvarlak bir metal. Üzerinde tırtıklar var. Oradan kapat. Aracın çalıştır. Gaz bitti uyarısı verene kadar çalışır kalsın. Borudaki gazda bitsin. Öyle dene. En basit
|
|
![]() |
|
ertugerol26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2018 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu başınıza gelen durumu nasıl çözdümüz hocam sizdeki problemi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
yok hocam gaz deposu şuan %70 falan dolu çok fazla çok fazla km yapamıyorum hafta içi ama bugün motor arıza ışığı yaktı odb cihazıyla bağlandığımda Oksijen sensörü arızası verdi sildim ama dediğini yapacağım
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
atikerlerin çoğunda bu sorun var. Dediğimi yaptın mı.?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
atiker gold hocam
|
|
![]() |
|
Bahsettiğim kaçak dışarı sızmıyor. Yanma odasına giriyor.
Başıma geldi daha önce. 8-9 marşta anca çalışıyordu araba. Lpg markası nedir.?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
hocam desteğin için teşekkür ederim gaz Ağustos ayında takıldı ayrıca 4 gün önce muayeneden geçtim ama gaz bittiğinde dediğini yapacağım bakalım nasıl olacak başka bir fikrin olabilir mi ?
|
|
![]() |
|
merhabalar, lpg Regülatör’ün gaz sızıntısı yapıyor olabilir mi.?
5-6 marşta çalışma sebeplerinden biridir. Yani benzindeyken araç, silindirlere gaz girişide oluyor olabilir. Zengin karışımdan araç dengesizleşir. Bunun kontrolü için ya lpg yi sonuna kadar bitir. Ya da lpg tankının üzerindeki mekanik vanayı kapat. Borular içindeki gaz bitip benzine kendiliğinden geçene kadar aracı rolantide çalıştır. Aracın silindirlerine gaz girişini tamamen kesmiş oluyorsun. Böyle bir dene bakalım. Ne olacak.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertugerol26
merhaba,
2005 model 1,4 benzin lpg araç kullanıcısıyım.Artık bu araba ile uğraşmaktan yoroldum. aracım benzinde aptallıyor gazda saat gibi çalışıyor.aracı benzinde kullandığım zaman sanki araç kanı gibi gaza aldığımda aracın sanki performansı artıyor.ilk çalışmada aracı son günlerde 5-6 marşta çalıştırıyorum benzini hiç yarım depo altına düşürmedim ama benzinde araç aptallıyor.Bugüne kadar yapılanlar; Benzin enjektörleri kontrol edildi sağlam hepsi çalışıyor. krank sensörü değişti. oksijen sensörü değişti. bobin değişti. bujiler değişti. boğaz kelebeği temizlendi adaptaston yapıldı emme manifoltu contasına kadar değişti. benzin pompası çalışıyor . Eskişehirde artık göstermediğim yer kalmadı araçtan iyice soğudum.Başına gelen çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |