![]() |
|
Arka koltuk kilit mandalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2019 Saat 15:59 |
Arka koltuk kilit mandallarım yıpranmış
garç gurc ses yapıyor. Sesin mandaldan geldiğine eminim. Mandal kancasının sabirlendiği yere yara bantı taktım vs ama care olmadı. Bu mandal da nette aradım yok satılmıyor. Acaba baska aracın uyar mı? Ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Başka C3 ün vs de aynı olması lazım bulunabilir birde araya ince keçelerden koymayı dene derim yararı olabilir
|
|
![]() |
|
Araya derken mandal kancasının gectıği demire mi koydum ses koltuk iç kısımdan mandaldan geliyor oturtuyorum tas gibi oynanıo ama içinden ses yapıo tam mandalın oldugu koseden Nette de yok bu mandallar Olmadı bi dosemeciye baktırcam artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |