![]() |
|
Muayene |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2019 Saat 12:18 |
Merhaba arkadaşlar. Cuma günü aracın muayenesi var.
İlk sorum: egzoz muayenesini nerede yaptırabilirim onaylı? Bostancı sanayide bildiğiniz tüv tarafından kabul edilen dükkan var mı? İkinci sorum: eksiksiz tam takım araç ilk yardım setini nereden almam daha iyi olur? İyi günler.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
Bostancı sanayi aşağı tarafında cami var karşısında egzoz muayenesi yapılıyor Tam takım set yedek egzoz muayene eden dükkanda var yedek parçacıdanda alabilirsin hayırlı olsun şimdiden
|
|
![]() |
|
Bayer ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
sağolun.
Egzoz muayenesini Bostancı oto sanayide Yüksel Renault oto’da yaptırdım. 5 dk gibi kısa sürede işlem bitti. Devir için gaza basmak gerekmedi, makine bütün verileri kendisi algılayıp çıkartıyormuş. Tüv’den verildiği gibi ufak kağıda değil de A4 kağıttan çıktı verdiler. Standart 65 tl tuttu. Trafik setini ise bauahus’tan aldım. 90 liradan 200 liraya kadar değişen paketler mevcut. Artık o sizlerin keyfine kalmış :)
|
|
![]() |
|
Araç muayeneden hafif kusurla geçti
1.1.20 motor no okunamıyor. 5.3.21 kısa huzmeli far: ayarı hatalı Bunlara çözüm nedir arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |