![]() |
|
Analog Klima Ayar Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alcarzer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2019 Saat 02:08 |
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Aranıza yeni katıldım.2004 model 1.4 hdi xr aracımın analog klimasında anlam veremediğim bir sorun var.En sağdaki sıcaklık ayarını en sıcağa aldığım zaman en solda bulunan havanın nereye üfleyeceğimi ayarladığımız yer kafaya ayaklara getirdikten sonra kalan son iki kademeye camlara getirken ayar yeri sertleşiyor ve zorladığımda en sağdaki sıcaklık ayarını en soğuğa atıyor sanki içinde ki dişliler birbirine girmiş gibi solu zorlayınca sağ taraf değişiyor.Birde bugün fan ayarını 4e en sona getirdiğimde farkettim yumusak bir sekilde kafaya ayaklara ayar geçisi yapılıyor ama en çok hava ön camın ordaki uzun havalandırmadan üflüyor ne yaparsam yapayım hep ordan üflüyor takılı kalmış gibi şöför ve yolcu tarafından çok az hava geliyor aynı şey ayaklara alındığında da.Sorun neden kaynaklanıyordur büyük bir sorunmudur yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |