![]() |
|
Akü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Never up ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2019 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2019 Saat 18:53 |
teşekkürler bakalım bir elektirikçide baktırıp duruma göre önlem alıcam .
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
akü aracı çalıştırmak içindir sen alternatörüne iyi bak akü yetersiz kaldığında devreye yardımcı olarak besleme yapar mesela senin tesisatın varmış mutlaka basta felan devreye elektrik takviyesi yapıyordur kafanı karıştırıyorsa değiştir akünü gitsin 72 veya 74 alırsan aracın daha verimli olur
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mutlu akü üzerinde 6 haneli kod vardir örneğin:
280421 numarası yaziyorsa 2. Uretim bant numarası 8. 2018 yılını 04. Dördüncü ayı 21. 21. Günü işaret eder. En sağlıklısı bir Elektrikçiye gösterip ölçüm yaptırmak.
|
|
![]() |
|
Never up ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2019 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar herkese benim sorum aracımın aküsü üzerine akünün ışığı siyah yanıyor hatta ışık varmı o bile meçhul sonradan ses sistemi falan taktırdım ancak akü ile ilgili marş, voltaj düşürme vs bir sıkıntı yaşamıyorum fakat bu ışık durumu açıkcası beni biraz tedirgin ediyor yolda bırakırmı diye korkuyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Akü mutlu 72 lik kaç yıllık bilmiyorum araç 1 yıldır bende.
Düzenleyen Never up - 19 Aralık 2019 Saat 18:18 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |