![]() |
|
207 Cabrio vs 206 Cabrio |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevlutonline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevlutonline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2019 Saat 12:44 |
Abiler selamlar. İlk aracımı alacağım. Otomatik cabrio istiyorum. İki araç arasında kararsız kaldım.
Biri 2006 model 206 diğeri 2009 model 207. Aralarında 7 bin lira fark var. Sizce hangisini almalıyım tavsiyeleriniz ne olur teşekkürler.
Düzenleyen mevlutonline - 17 Aralık 2019 Saat 12:50 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aramıza hoşgeldin tabiki 207 tarcih ederim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
mevlutonline ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevlutonline
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoşbuldum hocam. Yorumun için teşekkür ederim. Ben de en başta 207'ye daha sıcak bakıyordum ancak biraz araştırınca çok fazla kronik sorun, titreme vs gibi şeyler yazıldığını gördüm. Bir de krediyle alacağım için aradaki farka değer mi diye düşünüyorum. Sonuçta ikisi de masraf çıkartacak araç ve benim ilk aracım olacağı için tecrübe kazanma açısından 206 daha mantıklı gibi gelmeye başladı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |