|   | 
 | 
| 407 ekran arıyorum | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| E.hakan   1. Vites     Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 407 ekran arıyorum Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2019 Saat 21:30 | 
| 
   2009 12 pin 407  Ekran kararma  yapıyor uygun ekran nereden bulabilirim 
 Düzenleyen E.hakan - 11 Aralık 2019 Saat 21:31 | |
|  | |
| sonerkyl   MODERATOR     Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2019 Saat 09:16 | 
| 
   Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. önceden aliexpresten çok uyguna alınıyordu hocam çinlilerin gözü açıldı galiba fiyatları çok yükseltiler. çıkmacıları gezmekten pek çare gelmiyor malesef. 
    | |
| 
     Peugeot 106 1.4 (1997) Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. | |
|  | |
| Deniz 407   1. Vites     Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2019 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Deniz 407 Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2019 Saat 16:09 | 
| 
   aliexpress e bir bak istersen...Ben beşte biri fiyatına almıştım...yine avantajlı olabilir.ingizce menü yazılımıyla geliyor.fransızca değil yani.direk takıyorsun bir vidayla.
 Düzenleyen Deniz 407 - 12 Aralık 2019 Saat 16:10 | |
|  | |
| ysuatsenyurt   1. Vites   Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ysuatsenyurt Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2019 Saat 14:44 | 
| 
   Konu sahibi arkadaş da Samsun'dan ve o da benim gibi yeni üye. Aynı sorundan yakınıyoruz. Bi ekran da bana lazım :)  | |
|  | |
| kronos   1. Vites     Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2020 Saat 09:32 | 
| 
   Hocam selamlar, kararma sorunu ile ilgili youtube ta tamir videoları var. Ben daha önce yapmıştım. İlk denemede oldu. Ekranın kartında bulunan bir dirençten yapıyor kararma problemini. Ama tavsiyem eğer bütçeniz uygunsa multimedya taktırın. Ben yaklaşık işçilik dahil hoparlörle birlikte 2000TL ye mal ettim. Ama yok derseniz ekran yerine kararma problemi için tamiri bir deneyin derim. 
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||