![]() |
|
207 almayı düşünüyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eminkoc42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eminkoc42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2019 Saat 14:42 |
Arkadaşlar hepinize merhaba aranızda yeniyim 207 1.6 hdii almayı düşünüyorum 2009 model ve üstü tabsiyeleriniz nelerdir almalı mıyım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatların bakarsak hocam b segmenti bir 207 için temiz bir araca 50-60 tl arasında fiyat istiyorlar ben olsam o fiyatlar c segmenti daha geniş bir araç olan 308 t7 makyajlı kasalara bakardım. tabi karar sizin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Eminkoc42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eminkoc42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 160 binde iki parça boyalı 2009 model bir tane buldum fiyatı da 47 bin di 45 47 arası da temiz araçlar var sanki benim bütçem en fazla 47 de
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım hocam hayırlısı olur inşallah sizin için. araca bakarken kesinlikle arıza kodlarına baktırın. airbag lambası yanıyormu - camlar ve klima kontrolü - silecekler vs. özellikle motorda antifiriz varmı onu kontrol ettirin. triger en son ne zaman değişmiş satıcıya sorun. ve aracı alacaksanız noterde aracın km sini satış sözleşmesine eklettirin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |