|
Far güçlendirme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alperen.erdu
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alperen.erdu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2019 Saat 00:59 |
herkese merhabalar arkadaşlar. 407 aracımın far aydınlatmasının yetersiz olduğunu düşünmekteyim ve bence bir çok 407 kullanıcısı benimle aynı fikirdedir halojen farları güçlendirmek istiyorum led far takmak gibi bir niyetim yok daha önce halojenleri sorunsuz bir şekilde geliştirmeyi başarmış arkadaşlarımız yardımcı olursa sevinirim
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mumkunse mercek temizligi yapilabilir hocam cunku benim sol far 2 yillik sag far 10 yillik ve aralarinda bariz fark var.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynen far temizliği yaptırmananızı tavsiye ederim arada çok fark göreceksiniz. birde kaliteli bir halojen ampul işinizi fazlasıyla görecektir. aracınızda mercek olduğu için led ampuller sıkıntı olmaz hocam ışığı dagıtmadığı için tabi yağmurlu ve sisli havalarda görüş açısınız düşürecektir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
led ampül kullanıyorum şu an sarı ışığa göre fark ettirdi biraz. mercekli olmasından dağıtmıyor ışığı ve karşıyı rahatsız etmiyor. ayrıca beyaz ışık arabaya sanki daha şık bi görünüm kattı turuncu parklar ile birlikte ancak denildiği üzere yağmurlu ve sisli havada görüş biraz düşüyor o zaman da sis farlarını açıyorum onlar orjinal renginde yine bi sıkıntı yaşamıyorum. deneyebilirsiniz.
|
|
Alperen.erdu
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alperen.erdu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler arkadaşlar peki muayeneden geçerken ledleri çıkartıp halojenle mi girmemiz gerekiyor?
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Siz led demediğiniz için ben led tavsiyesi yapmadım. Evet led çok daha iyi bir çözüm olacaktır. Muayeneden duyduğum kadarı ile geçiyor sorun yok bir kaç kişiden duydum ve benim aracımda uzunlar ve sisler led yakın zamanda muayene yaptırdım ve sorunsuz geçtim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |