|
Depollution system faulty |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Zafer Dinçer
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zafer Dinçer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2019 Saat 14:26 |
407 aracımda bu hatayı veriyor
Mazot deposunu temizlet mazot filtreni değiştir dediler servisten yaptırdım ama düzelmedi yine verdi Bu be demek ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim |
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cihazdan hata koduna bakmak lazım hocam.
|
|
Zafer Dinçer
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zafer Dinçer
|
tmm teşekkürler koda göre hareket eder size yazarım bi
|
|
Zafer Dinçer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zafer Dinçer
|
hata kodları P1197 ve P0562
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Voltaj düşüklüğü ile alakalı bir sorun hocam mazot ile alakalı gözükmüyor. Sistem enjektör devre arızası ve anahtarsız voltaj düşük hatası veriyor. İyi bir elektrikçi çözebilir. Kablo veya soketlerle ilgili bir sorun olabilir.
|
|
Bayer
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben de 207 aracımda bu sorunu yaşamıştım. Bobinlerde arıza vardı, arızalı olanlar değiştirilince uyarı gitti.
|
|
Zafer Dinçer
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zafer Dinçer
|
hangi bobinlerde acaba ?
|
|
Bayer
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim aracımda 4 tane bobin vardı. bobinlere bağlı bujilerin de değişmesi gerekebilir. ustaya götürdünüz mü?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dizel araçlarda bobin malesef bobin bulunmaz sadece kızdırma bujileri mevcuttur. problemlere gelince aracınızın şarj dinamasu konjektörü arızalı muhtemelen çünkü dengesiz voltaj üretimine sebep oluyor buda enjektörlerin hata vermesine sebep olabilir. öncelikle aracınızın voltaj değerlerini ölçtürün.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |