![]() |
|
YENİ ANAHTARI NASIL TANITIRIZ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YNR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2019 Saat 08:29 |
Arkadaşlar aracımın (peugeot 206 -2006 1,4 hdi) kumandasının kilitleme tuşu bozuktu ben de uğraşmaktansa aliexpress e anahtarın içindeki çip ten siparış verdim , düşünüdümden de erken geldi. anahtar kabına çok da güzel oturdu, tuşlar çok da güzel basıyor, fakat araca tanıtamadım aklımda bir-iki yol var ama ne yaptıysam olmadı. bildiğiniz kesin yöntem varmıdır, nasıl tanıtabilirim kumandayı. teşekkürler
|
|
Peugeot bir yaşam tarzıdır
206 1.4 HDI |
|
![]() |
|
uzunca961 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesin yöntem anahtarcıya gidip sendeki anahtardan yeni anahtara kopya oluşturması. anahtar kodunu biliyormusun bilmiyorum o da lazım. yoksa iyi bir anahtarcıya git onlar çözebiliyor.
|
|
![]() |
|
tungajo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende kadosanda bir anahtarcıda denedim bende yedek anahtar vardı.
Bilgisayardan program yükledi vs 4 saatten fazla uğraştı tanımlayamadı. :) |
|
![]() |
|
YNR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada kopya olarak ikinci bir anahtar istemiyorum. orjinalinin kilitleme butonu bozuldu, bende bişekilde tanıtılabilir belki diyerek tamir ile uğraşmıyım diye sadece anahtarın içindeki karttan alıp eskisini çıkarıp yenisini taktım. anahtar kodunu biliyorum,
|
|
Peugeot bir yaşam tarzıdır
206 1.4 HDI |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |