![]() |
|
Peugeot 307 Hala Alınır Mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
coamtasis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coamtasis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2019 Saat 12:22 |
Herkese selamlar,
İsmim Oğulcan, yeni ehliyet aldım ve araba almak istiyorum fakat arabalar konusunda hiçbir bilgim yok. Bütçem 33 bin TL ve araştırmalar sonucunda Peugeot 307'yi çok beğendim. 1.4 modeli için olumsuz yorumlar okudum, olumsuz yorumları yapanların çoğu 1.6 alın keyfinize bakın demiş. Ben de bu yüzden 1.6'lara yöneldim. Daha sonrasında 1.6 yorumları okuduğumda 2006 model almam gerektiğini söylediler. 2006 modellerde de sadece dizel var, LPGli istersem 2005 veya 2004 modele inmem gerekiyor. Araba az yaksın, bana sorun çıkarmasın keyifle bineyim istiyorum, performans, lüks, konfor beklemiyorum. Bunlardan hangisini alabilirim, ne gibi bir seçim yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oğulcan öncelikle aramıza hoşgeldin. 2006 sonrası makyajlı kasalara yönelmem daha iyi olacaktır ama o fiyatlara bulmaz biraz zor gibi bulursanda haşat araçlar denk gelecek buda seni sanayiden çıkarmaya bilir. üzecektir. 1.4 dizel aracın ağırlıgından dolayı hantal kalıyor ama başka bir sıkıntı çekmeksin. bu beklenti kişiden kişiye değişir. 2006 makyajlı kasaları tavsiye etmemin sebebide bir çok kronik sıkıntı giderildiği için bu araçta bakımlı ise seni üzmez. bu arada 1.6 benzin-lpg li versiyonlarıda var kardeşim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
coamtasis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coamtasis
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim yorum için. Sanırım 1.6 LPG var ama benim aradığım fiyatlara bulamadım gibi :) SW buldum 2006 model 1.6 dizel 110 hp, herhangi bir kronik sıkıntısı var mı, hb den farklı olarak?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
makyajlı kasa alınır. bu kasaların dizel motorlar bakımlı ise seni üzmez kardeşim bu motor ford-volvo gibi araçlarda kullanıldı yıllarca. kasa uzunlugu haricinde zaten hb bir farkı bir çok parçaları hepsi aynı neredeyse. arkadaşımda var 2012 yılından beri kullanıyor. memnun
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coamtasis
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam arabayı ekspertize soktuk, turboda ıslık sesi ve birkaç yerde yağ kaçağı çıktı Ne yapmalı sizce? Bir de p1351 hatası verdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |