![]() |
|
su eksiltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2019 Saat 15:05 |
usta kaç adet vida hocam kalorifer peteği ve boru birleşim yerine öncelikle bir oraya bakın eğer yine tek vida attıysa kaçırır
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Ultras1925 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ultras1925
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar daha öncede foruma bu konuyla ilgili bi konu açmıştım aracım şöför koltugunun paspas altında ıslaklık oluyordu antifirizli su olduğu belliydi aracı bir ustaya götürüp kalarüfer peteği ve borularnı komple değiştirdim fakat ıslaklık hala devam ediyor ve araç çok hafif su eksiltiyor.
acaba başka bi yerden su kaçırma olasılığı varmıdır bir türlü çözemedim sorunu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |