Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Rcz 200 thp asphalt

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gurkan123 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Gurkan123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Rcz 200 thp asphalt
    Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2019 Saat 14:50
Merhaba arkadaşlar grupta yeniyim bir rcz asphalt araçla anlaştım ama daha öncesinde pek araç hakkında ve thp motor hakkında bilgim yoktu araba 85 binde servis bakımlı ileride beni bekleyen sorunlar nedir acaba veya bu araçtan vazgeçmem gerekirmi yorumlarınız için teşekkür ederim
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
omeRCZ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı omeRCZ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2019 Saat 18:14
2011 modelRCZ 1.6 THP Yearling Carbon paket 200 HP Manuel vites 80.000km de araç satın aldım 1 hafta önce. Daha sonradan öğrendiğime göre bu araçlarda yüksek basınç pompası kronik olarak sıkıntılıymış bunun değişimi de 7-10 bin lira arası tutuyor serviste. Benim başıma geldi senin de gelmesin... Ha bu demek değil ki RCZ kötüdür. Her araçta var kendine göre kusur buna yapacak bir şey yok. Bir de ön konsolun derisi buruşuyormuş zamanla bilgin olsun. Benim arabada biraz var.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.