![]() |
|
overspeed off problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
umydn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2019 Saat 18:54 |
Aleyküm selam. Amin cümlemizin üzerine olsun. Sorununuz hakkında bilgi sahibi değilim fakat biraz araştırdığımda daha önceden bu problemleri yaşanların Hız sabitleme veya Hız limitlemeden dolayı sorunu yaşadıklarını anladım. Daha önceki konularda böyle bir yorum buldum. Belki işinize yarar. "bazı modellerde yol bilgisayarından limit hız değeri seçilir. bu hız
aşıldığı zaman bu uyarıyı verir. yol bilgisayını kontrol edin derim"
|
|
PEUGEOT 206 QUİKSİLVER 2004 1.6 16V ALÜMİNYUM GRİ
|
|
![]() |
|
Ceyhun2607 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2019 Konum: Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ceyhun2607
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle Allah'ın selamı, bereketi, rahmeti hepinizin üzerine olsun.
Değerli arkadaşlar; 2004 model 307 1.6 XT Premium aracımın yol bilgisayarında ' overspeed off ' yazıyor. Bu ne demek oluyor. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim. (Hız sabitleyici aracımda olduğunu sanmıyorum çünkü üzerinde kol yok) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |