![]() |
|
ORGİNAL TEYP |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YakupDemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2018 Konum: İstanbul Anadol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YakupDemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2019 Saat 16:26 |
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni bir Peugeot 206 X-Line modeli Aracıın Teypi değişik ucuz bi marka var Soketleri Kesmişler Bunun bi erbabı varmıdır orjinal teybi bağlaya bilecek
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teypcilerin cogu yapar o işi
|
|
![]() |
|
tungajo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
1. aracın üzerinde başka teyp var ve ona orjinal saketten ara soket kullanmadan mı bağlantı yapmışlar.
2. elinde orjinal teyp varmı? varsa üzerinde soketli kablosu var mı ? 3. yoksa istanbul ümraniye atakentte pirenses düğün salonu karşısında ses sistemleri dükkanı var. orada clarion yada orjinal teyip bağlantısı yapıolar. 4. orjinal teyipte kod yada eşleştirme güvenliği varsa (radyo açar ama bipler) altunizadede refik usta var. iptal edebiliyor. istersen teybin içinden aux çekiyor. konuyu anladığım kadarı ile cevap vermeye çalıştım. ben teyp olayı ile 1 ay uğraşmıştım. son olarak 2004 model aracında merkezi kilit ve anahtarı var mı ? birşey araştırıyorumda.
Düzenleyen tungajo - 01 Ekim 2019 Saat 14:47 |
|
![]() |
|
YakupDemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2018 Konum: İstanbul Anadol Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı YakupDemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1. ORJİNAL TEYP SOKETLERİNİ KESİP TEYİBİ ÖYLE BAĞLAMIŞLAR
2.ELİMDE SOKETLERİ İLE BİRLİKTE ORJİNAL TEYP VAR. 3.BAHSETTİĞİN KONUMU BİLİYORUM AMA DÜKKANI DEĞİL 4.ORJİNAL TEYPTE KOD YOK 2004 MODEL ARACIMDA MERKEZİ KİLİT VE ANAHTARI MEVCUT. İLGİN İÇİN TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
tungajo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Altunizadedeki usta kodu iptal edio istersen teypten usb yada aux kablosu çıkarıo
Ümraniye atakentte ki prenses düğün salonu var önü dört yol köşede hemen teypci 2005 model aracım benim kumandalı anahtar yok yaptırmak istedim beceremediler. yedek anahtarla açıp çalıştırıyorum. o sebepten sordum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |