![]() |
|
Tık tık ses sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hoholis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2019 Konum: Anlamadom Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2019 Saat 21:59 |
mrblar kolay gelsin herkese. Benim peugeot 307 aracım var mazot deposu yarım depodan az aşağıdatken depya enjektör temizleyici attım aracı biraz devirli kullandım fakat durmaya yakın araç traktör gibi çalışmaya başladı. Şimdi sizlere sorum şuki şu anda araç boştayken ses yok ama gaza basınca veya araç yürüğünde gazla paralel olarak artan veya azalan Bi tık tık tık ses yapıyor. Bi usta baktı araca motor yatak sardı dedi aracı yerinden oynatma dedi Bi usta enjortör dedi napacağımı sasırdım. Arabada ne arıza ışığı yaktı nede gidişinde sıkıntı var anlamadım gitti. Yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük bir ihtimal depodaki pislik enjektörleri tıkamış veya bozmuştur. Yatak saracağını hiç zannetmiyorum.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bende enjektörde sorun olduğunu düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Hoholis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2019 Konum: Anlamadom Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
inşllah öyledir kardeşim. Ben bezdim bu arabadan ömrümü yedi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |