![]() |
|
207 1.4 envy |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
UZUNER ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2019 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2019 Saat 15:06 |
2011 model yarı otomatik 207 1.4 envy almayı düşünüyorum yorumlarınızı alabilir miyim ?
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
207 güzel sağlam araç otomatik şanzımanıda yarı otomatik yokuş desteği yok diye biliyorum şehir içi kullanım olarak keyifli araba
|
|
![]() |
|
EGE_207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de 2011 1.4 envy triptonıc var. 2 yıldır kullanıyorum aracı gayet memnunum. Şanzımandan gelen ufak sesleri dert etmem diyorsan al derim. Yokuşta kaydırır fakat alışınca zaten farketmezsin bile. F1 vites çok kullanışlı ekonomik bir araç.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |