![]() |
|
206 yağ akıtma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sivasli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2019 Saat 14:25 |
merhabalar arkadaşlar uzun süredir çözemediğim bi sorunum var . aracımı park edince her zaman alttan yağ akmış vaziyette buluyorum. Yağ pompası değişti yağ süzgeci değişti krank mili contası ve 1 tane başka conta değişti ama aynı sızdırma devam ediyor. Başına böyle sorun gelen bilgisi olan varsa bi yardım edebilir mi?
|
|
![]() |
|
Orçun.Dmr ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arac benzinlimi dizelmi hocam?
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
![]() |
|
sivasli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin lpg 206 gti
|
|
![]() |
|
tungajo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2019 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
şanzıman aks bağlantılarını keçesine bak
|
|
![]() |
|
ben anlamam ama ustaya söyleyeyim bi baksın tşkler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |