|
2012 308 kapı kilitlenirklen teyp açılması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bülent dincler
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2018 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bülent dincler
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2019 Saat 12:09 |
arkadaşlar merhaba , peugeot 308 2012 model aracımda sonradan double ekran taktırıp kullanıyordum teyp kontak kapalıyken çalışıyor diye bu işlerle ilgilenen bir yere götürüp kontak kapalıyken çalışmaması üzerine baglanmasını istedim ve baglattım .. şimdi teyp kontak kapalıyken çalışmyor fakat hareket halindeyken teyp kapalıyken frene basınca veya sağ sinyal yakınca kendi kendine açılıyor .. bazende aracı kumandadan kilitleyince açılıyor dikkat etmesem aküyü bitiriyor nedir bunun çözümü bilgisi olan varsa acil yardım beklemekteyim
|
|
OguzhanKucuk61
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
|
Çözümü aynı yere götürüp yanlışı düzeltmektir. Yanlış bağlantı yapılmış çok darlanacak bişey yok. ÖZellikle öyle bağlayanlar da var kilidi kumandadan açınca teyp çalışsın diye. Siz gidin söyleyin kontaktan alacaklar enerjiyi. Bi kademe çevirince çalıştırabilecek şekilde yaptırın bağlantıyı.
|
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Hatali teyp baglantisindan oluyor boyle durumlar, bir an once elektronikten anlayan birine tekrardan baglatmanizi oneririm aksi taktir de bsi problemine kadar yol acabilirsiniz. İhmal etmemek lazim.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |