|
RC JANT 17 |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2019 Saat 08:49 |
Arkadaşlar elinde veya bildiğiniz rc jant temiz sıkıntısız kaynaksız olmak koşuluyla lastiklide olabilir aracıma jant değişikliği yapmak için arıyorum.Yardımcı olursanız bildik birisinde veya sizlerde şimdiden teşekkürler..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
OguzzKann
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı OguzzKann
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Elimde yeni 17 rc jant lastik takımı var. Lastikleri bir sezon kullandım. Taurus marka 205 40 17. Jantlar temiz lastiklerde yama yok. Sadece bir lastikde balon var. jantta da düzelmesi gereken ufak biryer var. O şekilde kullandım. herhangi bir hoplama zıplama yapmıyordu. Eğer düşünürseniz mesaj atabilirsiniz
|
|
ersin61
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
05323039146 noya resim atarmısın kardeşim
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |