![]() |
|
308 almayı düşünüyorum yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
c.aydemir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı c.aydemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2019 Saat 22:19 |
Başlıkta da belirttiğim gibi 2009 model Peugeot 308 1.6 HDi (110hp) almayı düşünüyorum. Araç 239 binde şoför kapısında ufak bir lokal boya var onun haricinde tertemiz araç. Hakkında biraz araştırma yaptım ve genel olarak beğenilen bir model sanırım. Araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
Kronik arızaları vb. var mı ? motor şanzıman performansı nasıl ? vs vs
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
239.000 de araç şarj dinomosu,marş dinomosu, rulmanlar, akslar, debriyaj, turbo, radyatör hortumları, triger seti, enjektörler, ön takım vs.vs . bakımlı bir araçsa servis kayıtları varsa (faturaları) varsa alınır. Ama yoksa bu yazdığım sorunlar ilerde teker teker karşına çıkar.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
OguzhanKucuk61 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2344 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı OguzhanKucuk61
![]() ![]() ![]() ![]() |
km yüksek bence. Bahsi geçen sorunları yaşamak güzel bir deneyim olmaz. Şu yakıt fiyatlarıyla dizel almanın manası nedir onu da anlamıyorum ? Mazot ve benzin nerdeyse aynı fiyat. Ekonomi yapmak isteniyorsa LPGli araç düşünülmeli bence. Hem düşük km hem daha uygun fiyatlara istediğiniz aracı alırsınız. Şahsi fikrim bu yönde.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |