|
508 Active Multimedia önerisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tuncerbilek
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2019 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tuncerbilek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2019 Saat 02:07 |
2011 Model hdi active 508 için;
1) Kapı içi hoparlörleri değiştireceğim daha kalitelisiyle: Ön kapı-arka kapı hoparlör çapları nedir? 2) Multimedia için Navimex PX5 işlemcili almam lazımmış onu öğrendim, px3 işlemcili alan kullanan varmı? PX5 ler pahalı olduğu için px3 lerinde çok pahalı olmayanlarından almak istiyorum.
|
|
tuncerbilek
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2019 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tuncerbilek
|
birde multimedya takınca dijital klimayı herhangi bir multimediayla yönetebilir miyiz?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o konuda çok bilgim yok hocam. dijital klimayı multi media sistemeni yönlendirme olayı orjinal dışında olacağını düşünmüyorum araştırmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
tuncerbilek
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tuncerbilek
|
teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |