|
407 2.0 hdi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2019 Saat 12:57 |
Değerli arkadaşlar herkese selamlar.Yakın zaman içinde 2.0 dizel 407 almayı planlıyorum.Sizler için aynı şeyleri cevaplamak sıkıcı olur diye tahmin ediyorum ancak bir kaç sorum olacak.
1)Genel olarak 2.0 hdi motorlar nasıldır?Motor ömrü? yazılım destekleyip desteklememesi? yedek parça fiyatı ve bulunabilirliği? 2)otomatikler pek sevilmiyor sanırım(4 ileri olanlar) otomatik hakkında düşünceleriniz nelerdir? 3)karma yakıt tüketimi nedir? 4)forumda Antalya ve civar illerde bu aracın elektroniğinden iyi anlayan(led xenon ses sistemi vb.) ustalarımız var mıdır? cevaplayan ve okuyanlara şimdiden teşekkür ederim. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
aleyküm selam.
1-eğer bakımlarını zamanında yaptırırsan uzun km götürür. parça konusunda sıkıntı yok. ancak eski tip motor ve artık malumki yılların verdiği korozyon var ve kesinlikle yazılım tavsiye etmiyorum. (benim düşüncem) 2-al4 şanzuman var ver sıkıntılı bir şazuman kendisi arıza verirse canından bezdirir sanayiden çıkartmaz. 3-tüketim konusunu bilmiyorum. 4-peugeot araçların elektrik sistemi ile çok aynatmamayı tavsiye ederim yapılacaksada işini gerçekten iyi yapacak bir usta bulmak lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ANTALYA0742
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2018 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
kardeşim forum 407 konusunda biraz zayıf mı ? :)
|
|
AKS06
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Hayırlı olsun öncelikle
407 2.0 hdi otomatik vites kullanıcısıyım. 1) 2.0 hdi motorlar sürüş keyfi ve ekonomi olarak performansına göre harikadır. Sorunsuz bi motordur.ataktır. Bastığınızda keyif verir hıza ihtiyacınız varsa gerektiğinde sizi kurtarır. Burda en önemli kriter aracım bakımlarının düzgün yapılmış olması. Güvendiğiniz temiz bi 2.0 hdi 500 bşn km görür bana mısın demez. Ben 140 binde aldım. 204 binde hala kullanıyorum Chip tuning işlemi yapılıyor.170 175 hp civari güç aliyorlar. Ama ben cesaret edip yaptıramadım☺️ Parça fiyatı her araç gibi ortalamadır. Yüksek değil 2) AL4 şanzıman tiptronik bi şanzıman. Kronik problemi yok. Klasik sistem olduğu için kullanımı rahat. 307 1.6 daki 4 ileri otomatik şanzımanlar sorunlu uzak durun. Ama 2.0 hdi otomatiklerde daha bişi duymadım 3) karma yakıt tüketimi yazın 7 litre kışın yakın mesafe ağırlıklı 8 litre motorindir Şehir dışında 5 litreye kadar düşer. 4) antalyayı bilemiorum ben izmitteyim. Ama 407 lerin herşeyi elektronik olduğu için en ufak şeyi bile araç kendisi denetliyor. Ben sislere led far taktırmak istedim. 3 ayrı marka denedik.hepsinde uyarı verdi. Şimdi kgn markasını sipariş ettim onu bekliyorum. Bi de onu deneyecez.
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Benim sislerde ve uzunlarda NAO led var hocam bir sikinti yasamadim.
|
|
ANTALYA0742
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
2 gün önce aldım aracımı 2.0 HDİ DYNAMİC premium 6 ileri düz vites.aracın yolda gidişi güzel. km göstergesi(dijital) değişecek.Aracın gece aydınlatmasını hiç beğenmedim.Sizlerde durum nedir?
|
|
ANTALYA0742
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ANTALYA0742
|
Benim aracımınki cok zayıf malesef uzunlarda beyaz far kısalarla gece yol almak zor oluyor.Halojen fara geçebilirim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |