![]() |
|
Radyo Kumanda Kolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gezginavci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gezginavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ağustos 2019 Saat 17:00 |
Merhaba arkadaşlar, hafta başında Peugeot markasına geçiş yaparak ilk 2004 model 307 1.4 hdi aracımı alarak aranıza katıldım.
Tabii 15 yaşında bir araç olduğu için bazı problemlerinin olması çok normal. Benim aracımda da problemler ve sonradan kronik olduğunu öğrendiğim kötü durumlar var. Kronik sorunlardan önce kullanıcı hatalarından kaynaklı problemleri çözmeye başlayacağım öncelikle. Ama sırasıyla :) İlk düzeltmem gereken problem orjinal müzik sistemi çıkarılarak yerine ucuz bir single teyp takılmış. Ekran gündüz güneşli havada göstermiyor. öncelikle yeni bir double cihaz almak istiyorum ve konsolu doldurmak istiyorum. Ancak radyo kumanda kolunun ucundaki düğmeler kırılmış. Bununda yenisini almak gerekiyor. Sorum şu şekilde arkadaşlar; yeni bir double cihaz ile yeni bir kumanda kolu birlikte çalışabilecek mi? Birbirlerine uyum gösterebilecekler mi? Ekstra bir aparat gerekli olacak mı? Bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
|
|
Balık Avı ve Kamp Maceraları Peugeot 307 ile Daha Güzel
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun.Kol ile uyumlu olanlar var tabiki ama maliyet olarak pahalı..
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |