![]() |
|
Araba istop etmiyor acil yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Emrah_eksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emrah_eksk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2019 Saat 16:18 |
Arkadaşlar acil yardiminiza ihtiyacım var arabayı çalıştırıyorum tekrar istop etmeye calistigimda istop etmiyor vitese takip istop ediyorum kontak kapalı olduğu halde hala kontak açık gibi benzin pompalama ya devam ediyor kutup başlığını söküp tekrar takınca onuda kesiyor kafayı yiyecem valla ya kontağı değiştirdim benzin rolesini değiştirdim daha başka ne yapmam lazım arkadaslar
|
|
![]() |
|
Emrah_eksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emrah_eksk
![]() ![]() ![]() ![]() |
hiçmi bilgisi olan yok bu konuyla arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
sen bu araca bir işlem yaptırdın galiba araçta lpg varsa lpg elektrik bağlantılarını yanlış yapmış olabilirler . veya başka bir yerden elektrik alıyor kontağı kapatsan bile motor elektrik aldığı için çalışmaya devam eder .oto elektrikcisine veya lpg varsa iyi bir lpg montajcısına baktır derim.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |