![]() |
|
partner tepe stop yazıyor ve calısmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mehmet salih ekmekci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2019 Konum: çekmeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet salih ekmekci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2019 Saat 00:36 |
Arkadaşlar slm aranıza yenı katıldım aracım 2012 partner tepe 16HDİ active aracım stop yazısı veriyor çalısmıyor sonra kontagı 5,6 kere cevırıp acıyorum oyle calısıyor aracta enjektör pompa yakıt regulatörü degıstı ama yıne arıza veriyor bulamıyor kimse basına gelmiş bır arkadas varmıdır yardımcı olursanız cok sevınırım bunaldım sanayıde dolasmaktan en son beyın dedıler yardımlarınızı beklıyorum lutfen
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot filtresini yakın zamanda değiştirdinmi daha en son ne zaman değiştin
|
|
![]() |
|
Mehmet salih ekmekci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2019 Konum: çekmeköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mehmet salih ekmekci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
mazot filtresini komple degıstırdım ondan kaynaklıdır dıye olmadı arabanın butun yakıt duzenını komple degıstım depo dahil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |