![]() |
|
407 Lastik basınç sensör uyarısı iptali |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ysnsln ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2019 Saat 15:58 |
Merhabalar, sensörlerin düzgün çalıştığını düşünmüyorum ve aracı her çalıştırdığımda uyarı vermesi sinir bozucu bir hal aldı. Bu ikazı tamamen kapatmanın bir yolu var mı?
|
|
![]() |
|
suatisen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba;
Bilgisayara bağlatıp tamamen kapatabilirsin veya sensörlerde bir arıza vardır sürekli ondan verebilir oda yine bilgisayara baglatıp iptali veya sorun neyden kaynaklı olabilir görebilirsin.
|
|
Herkesten bir anı saklar bu yollar..
Müslüm GÜRSES |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
aynen pc bağlatılıp kapatılabilir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimki de ara sıra arıza gösteriyordu, aynı zamanda tamir takımı arızalanmış siboptan hava kaçırıyordu. Dün gidip serviste kapattırdım. 4 tane çelik sibop alıp sensörleri çıkartıp, normal sibop taktıracağım.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
|
kissme42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2019 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
bir tanesi arızalandımı 4 ü birden değişiyor bilginize
|
|
![]() |
|
zencefil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Yok öyle bişey. Ben farklı zamanlarda 2 tane ayrı ayrı değiştirdim.
|
|
![]() |
|
kissme42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2019 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
performans tutmuyor bunlarda blutoth sensörü var ana servis hepsini eşitlemesi gerek.ben öyle biliyorum
|
|
![]() |
|
skartal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2021 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Hangi servise yaptırdınız. Kaça yaptılar.
Aynı sorun bende de var. Ankara da iki servise sordum yapılamadığını söylediler. |
|
![]() |
|
ocaliptus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2018 Konum: Keçiören/ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ocaliptus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara'da Demir Sanayide Fatih Peugeot Yetkili Servis'de yaptırdım, karttan çektirdiğim içiğn 120 Tl. ödedim.
|
|
06-15HT787
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |