![]() |
|
YENİ 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onuraytac06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onuraytac06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2019 Saat 10:42 |
merhabalar yeni bir Peugeot 206 alacağım. OtomAtik vites 1.4 XT baktıklarım var evet öncelikle alırken neye dikkat etmeyelim en çok ?
Bir de dun bi 206 baktim Ankara da 130 binde OtomAtik xt model 1 parça Çamurluk değişeni ve tavan altı boyalar mevcut. 26000 tl fiyatı yalnız benim şansıma mi bilmiyorum araç çalışmadı stop etti Adam ustası çağırdı motor hava alıyormuş bi tipa gibi bisey değiştirdi sonra problem ortada Kalktı normal midir ?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olabilir ama ilk defa duydum bazen manifolt hava aldığı zaman stop etme dengesiz çalışma sorunu olabilir. peugeot bilen iyi bir ustaya göstermenizde fayda var.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
onuraytac06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onuraytac06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara da bildiginiz iyi bir usta var mi ? Arabaya bakmaya gelen usta başkent sanayideymis pejo citroen pekoju kime sorsan bilir beni dedi ama dükkanın İsmini sormayı akil edemedim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iş yoğunlugunda iki gündür bakamadım foruma kusura bakmayın onur hocam. ivedik mas peugeot abdullah usta
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |