|
YENİ ARAÇ SATIN ALMAK İSTİYORUM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
seyfi91
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2019 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Haziran 2019 Saat 12:01 |
peugeot 407 almayı planlarıyorum siz saygı değer peugeot forum ailesinden 407 nin artı ve eksi yönleri öğrenebilirmiyim. kullanan arkadaşlar bana yol gösterirmi ? 2,0 hdi otomatik var simdi listemde ama yakıt konusunda v.s konusunda hiç fikrim olmayan bir araç bundan önce 1,9 TDi caddy marka aracım vardı. Kısaca 407 nasıl bilirdiniz ?
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
407 kullanmadım ama kullananlardan duydugum kadarıyla hepsi memnun kalmış satıp pişman olanlar bile var ama 2.0 çok yakar neden 2.0 bakıyorsun
|
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1.6 hdi kullanıyorum. bakımlarını full kendim yaptırdım çok rahatım şu an. yakıt konusunda da gayet makul düzeyde. hor kullanılmamış temiz bir 407 sizi uzun süre götürecektir. değiştirmeyi düşünmüyorum çok daha iyisini alana kadar. kronik göze batan rahatsız edici pek bişeyle karşılaşmadım. 2009 yılında da vardı geçen yıl tekrar aldım. tek sıkıntısı asfalt arabası. yayla yolları falan pek gidilmiyor şase uzun olunca tümsekli yollarda dikkat istiyor. ama araç yakışıklı duruyor. bir diğer düşüncem ise eski model araçlarda otomatik vites bana hiç bir zaman cazip gelmemiştir. bana göre manuel tercih edilebilir. 1.6 hdi motor kasaya göre biraz ağır kalıyor ancak zaten araçla yarışacak değiliz. yol gidişi tutuşu güzel. temiz bir dizel manuel 407 tavsiye ederim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |