![]() |
|
bir kaç sorum var? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2019 Saat 13:42 |
merhabalar sizinde geçmiş bayramı mübarek olsun.
1- klima içine yaprak vs girmiş olabilir söküp temizlemek gerekiyor. geçen hafta forum içinde bir arkaşımız yapmıştı açıklama. klima kaynaklı araç altında su damlaması normal 2-bagajı açında 3 stop tutan iki adet somun var hocam onları sökünce çıkıyor. bir silecek suyu hortumunu ve elektrik soketini söküp değiştirebilirsiniz. bıçaga felan gerek yok 3-yakıt tüketimi gayet iyi hocam. bence bir sıkıntı yok. 4- döşeme temiziliği ben kullandım gayet başarılı hocam. torpido için baya pahalı parasının hakkını veren bir ürün uzun süre kullanabilirsiniz. kaporta için cila klima temizleyici uygun ürünü tercih edebilirsiniz. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
milyoncubaba ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2018 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı milyoncubaba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun.
bir kaç sorum var? 1 - klimadan yoğun şekilde gelen uğultuyu nasıl çözebilirim ve klima kaynaklı olarak araç altından su damlamaları normal midir? 2 - araç bagaj kapağı üzerindeki fren ledlerinden bir kaç tanesi yanmıyor manuel olarak değiştirebilir miyim? bazı arkadaşlar bıçak ile açılabiliyor dediler ne kadar doğrudur ? 3 - yaklaşık 2300 km tatil yolculuğumda 90 - 100 km hız ortalamasıyla 4,5 litre mazot yaktım. bana çok iyi değerler gibi gelmedi fakat daha aşağıya düşmüyor malum dağ yolları rampa çıkışları vs. size göre nasıl? 4 - araç içi koltuk döşeme ve ön panel temizliği için ne önerirsiniz? malum tatil dönüşü temizlik yapmak gerek. kum taneleri bile boya atmalarına neden olabiliyor. aracın malzemesi cok hassas.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |