![]() |
|
206 rolanti ve gaza basınca yığılma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mpolath ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2019 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2019 Saat 05:22 |
Merhaba arkadaşlar 2005 model 206 aracım var . Aracımda ufak çaplı bir yangın çıktı elektrik tesisatı manifold LPG tesisatı değişti lakin bu işlemlerden sonra aracımda şöyle sıkıntılar var.
1-motor ilk çalıştığında devir 1500-2000 leri görüyor gaza basınca patlama sesi gibi sesler geliyor ve gaz yemiyor 2. Araç yürürken ortalama 2000-2500 deviri gördüğünde motor yığılıyor vites değişince düzeliyor belirli süre sonra tekrar yığılıyor . 3. 1 viteste giderken hafif gaza basınca bir hızlanıyor bir yavaşlıyor. Dur kalk dur kalk şeklinde dalgalanma oluyor. Aracımı tamir ettirdiğim yer beyin arızası olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi ama pek güvenmiyorum çünkü potansiyometreyi unutmuş onu sonradan aldık taktı buna benzer bilgisizlik mi ilgisizlik mi sorunlar yüzünden pek güvenemiyorum. Başka ustaya da gidemiyorum işçilik vs vermek istemiyorum. 8000 tl civarı para gitti yardımcı olursanız bu konuda tecrübeli arkadaşlar çok sevinirim.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GGaza basınca patlama sesi falan ateşleme sorunu. Bujiler den, Bobinden olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |