![]() |
|
Fan açmıyor acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga kurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga kurt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Haziran 2019 Saat 01:10 |
dizel ama benim araç. Üst kapağın oralarda hiç öyle bisey göremedim
|
|
![]() |
|
tolga kurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2017 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga kurt
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga kurt
bi çözüm bulursan bana da bilgi ver usta 05449770646
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga kurt
O dediğin 2. Müşür nerde ki . Isi derecesi gayet normal çalışıyor
|
|
![]() |
|
Delfi911 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haziran 2019 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracımda da normal trafikte bir sıkıntı yok ama trafiğe girince rampa çıkınca hararet yükseliyor usta rampada şişiyorsa radyatör de iki göz tıkalı olsa yapar dedi. Temizleyici attık ama çözüm olmadı. Radyatör değişti. Fan ve hararet müşürleri değişti ama yine sorun devam ediyor. Fan soketini çıkarınca çalışıyor ama takınca fan çalışmıyor. Yani problem bende de var ama çözemedim. Benim yaptıklarımı yapma paran cepte kalsın sen çözersen bana da söyle.
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
aracında iki adet ısı müşürü var biri termostat üstünde yeşil biride üst kapaga yatay girik olan mavi ısı müşürü bunları da kontrol ettir. Sorunun muhtemelen bu iki ısı müşüründen olabilir
Düzenleyen kaan206 - 04 Haziran 2019 Saat 23:15 |
|
![]() |
|
Karacocuk24 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 679 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Karacocuk24
|
|
![]() |
|
kaan206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 465 |
fan müşürü ayrı hararet müşürü ayrıdır
Fan müşürün yeni rolelerin sağlamsa ve fan çalışmıyorsa hararet(ısı) müşürünü değiştir. Araç ısıyı (harareti) ölçmediğinden fanları açmıyordur. Muhtemelen de senin hız göstergende hararet yukselmiyor 90 c ve üstüne gelmiyordur
Düzenleyen kaan206 - 04 Haziran 2019 Saat 15:13 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga kurt
Arkadaşlar fan müşürünü yeni aldım orjinal hala fan açmıyor müşür de hiç bi sıkıntı yok buna eminim . Ama fan müşürünün soketini çıkarınca fan manüel çalışıyor yani fannmotoru röle falan sağlam. Başına gelen yada fikir önerisi olan varsa alabilirim gittiğim her elektrikçi farklı farklı rastgele ariza söyledi deneme yanılma yöntemi uygulanmasını istemiyorum aracımda
Şimdiden teşekkür ederim
![]() Düzenleyen tolga kurt - 03 Haziran 2019 Saat 02:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |