![]() |
|
Benzine indirim 3 ayda bindirim anında..! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 Saat 11:35 |
Akaryakıt fiyatlarına zam geldi. Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan
kurşunsuz benzinin litre fiyatı ortalama 6 kuruş arttı. İndirimlerin
geç yansıdığı petrol fiyatlarında zamlar gecikmiyor.
![]() Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzine 6 kuruş zam yapıldı. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara ve İzmir'de BP, Shell, Petrol Ofisi (PO) ve OPET bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 2,80 TL'den 2,86 TL'ye yükseldi. İstanbul'da ise söz konusu dağıtım şirketlerinin bayilerinde 2,81 TL olan 95 oktan kurşunsuz benzin 2,87 TL'ye çıktı. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve şehirlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor. Bazı dağıtım şirketlerinin Ankara, İstanbul ve İzmir'de geçerli olan 95 oktan kurşunsuz benzin fiyatları önceki ile karşılaştırmalı olarak şöyle: 95 OKTAN KURŞUNSUZ BENZİN . (Litre/TL) . ------------------------- . ANKARA İSTANBUL İZMİR . ------------ ----------- ------------ . Eski Yeni Eski Yeni Eski Yeni . Fiyat Fiyat Fiyat Fiyat Fiyat Fiyat . ----- ----- ----- ----- ----- ----- BP 2,80 2,86 2,81 2,87 2,80 2,86 OPET 2,80 2,86 2,81 2,87 2,80 2,86 PO 2,80 2,86 2,81 2,87 2,80 2,86 Shell 2,80 2,86 2,81 2,87 2,80 2,86 |
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olacağı buydu..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senin için sorun olmaz sinan artık.. Sonuçta patatese değil benzine zam gelmiş. Araba gitti altından
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
arabamda nano charger war bayagı etkıledı.. 50 ytl ıle 200 küsür yol yaptı aracım
|
|
![]() |
|
bıktım şu fiyatlardan artık ya
|
|
![]() |
|
o ne demek |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |