![]() |
|
106 XR 1.4 BOĞULMA,TEKLEME VE ROLANTİ PROBLEMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
huss85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2019 Saat 19:57 |
Merhabalar ;
Acilen yardımınıza ihtiyacım var yoksa arabayı yakıcam. Araç çalışırken devri düzgün çalışmıyor ve sürerken boğolma tekleme yapıyor sıcak soğuk hiç farketmiyor her şartta yapıyor. Rolanti dengeleyiciyi değiştirdim aynı Map sensörünü değiştirdim aynı Boğaz kelebeğini temizlettim aynı Sübap ayarı yeni yapıldı aynı Buji ve buji kablolarını değiştirdim aynı Yarın Manifold sökülüp kaçak var mı yok mu ona bakılacak. Bu sorunu yaşayan birsürü insan var ama kimse kesin cevabını veremiyor. Lütfen nokta atışı çözüm verin bana yoksa gerçekten haberlerde arabayı yanarken seğredebilirsiniz :) |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapılacak bütün işlemleri yaptırmışsınız hocam. peki motor ecu bakıldımı aracın. Birde bu işlemleri nerede yaptırdınız. İvedikte mas peugeot var abdullah usta birde ora ile gidip görüşün derim. peugeot konusunda çok tecrübeli arkadaştır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
hüseyinakpinat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2019 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hüseyinakpinat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam şaşmazda yaren pejo ya gittim Ali usta çözdü en sonunda gaz potansiyelmetresinden kaynaklanıyormuş. Mass a gittim sağolsunlar nerdeyse motor indirmemiz lazım diyeceklerdi :)
|
|
![]() |
|
Ufaklik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
İstanbul anadalu yakası dayım bende aynı sorun hizilaniyorum hızımı kesiyor potansimetremi değişmeli yardım lutfen
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Potansiyometre kelebek bogaziyla alakalı değil mi
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
106H8333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2020 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Aynı sıkıntı ben de de var gaz kelebek sensörü siparişi verdim geldiği zaman değiştireceğim bakalım inşallah düzelir zaten 45 krş yakıyoruz devir yüksek olunca daha çok yakıt harcıyoruz ve 1. Viteste devir 2000 olunca 2, 1 yapmadan 1. Vitese geçerken cırtlama yapıyor.
![]() |
|
![]() |
|
teoman323 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2020 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı teoman323
konu başlığında sayılanların hepsi mevcuttu, bobin tekliyormuş, değiştirdik kurtulduk, bir dönem böyle kullanmamdan dolayı termostat veya hararet muşirinin başını yedim galiba. fanlar 2 kmde çalışıyor, 2 kmlik yokuşta hararet lambası yanıyor şimdi de. Arabanın derdi bitmiyor:(
|
|
![]() |
|
Safatugan07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2021 Konum: Yenimahalle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Safatugan07
Hocam bu ustaya nasıl ulaşabiliriz? Telefondan sorunu anlatırsak fikir olarak yardımcı olabilir mi ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |